luni, 20 mai 2013

 Repatriere decedati

Societatea noastra asigura repatrierea persoanelor decedate in afara Romaniei, cat si transportul cetatenilor straini decedati pe teritoriul Romaniei.
Repatrierea decedatiilor se poate face atat cu autospeciale cat si aerian cu preluare de ca cargo aeroport si ducerea sicriulului la adresa indicata de catre companie sau familia persoanei decedate.

In urma desesului unui cetatean roman pe teritoriul altei tari, este obligatorie inregistrarea decesului la autoritatile locale din tara respectiva, iar in mod optional decesul poate fi inregistrat si la consulatul roman al tarii in care s-a produs decesul. Daca se opteaza pentru notificarea consulatului Romaniei, atunci acesta poate elibera un certificat de deces romanesc pe baza celui obtinut de la autoritatile locale, certificat romanesc care in caz contrar fa fi eliberat in Romania pe baza actelor prevazute de legislatia in vigoare.

Pentru a transporta international trupul neinsufletit este necesar ca ambasada sau consulatul Romaniei din tara in care s-a produs decesul sa elibereze un pasaport mortuar. La transportul international al urnelor cu cenusa, nu este necesar pasaport mortuar.
  • paşaportului mortuar
  • certificatului de deces
  • certificatului constatator al decesului eliberat de medicul de familie sau de spital
  • certificatului de îmbălsămare eliberat de spital
  • autorizaţiei de transport funerar internaţional
Transportul funerar internaţional se poate face numai in condiţiile prevazute de legislatia naţionala a ţării în care a survenit decesul şi în conformitate cu regulile internaţionale în vigoare.



funerare, servicii funerare, servicii funerare, servicii funerare, servicii funerare, servicii funerare,servicii funerare, servicii funerare, servicii funerare, servicii funerare, servicii funerare, servicii funerare, servicii funerare, servicii funerare, servicii funerare, servicii funerare, servicii funerare, servicii funerare, servicii funerare, servicii funerare, servicii funerare, servicii funerare, servicii funerare, servicii funerare, servicii funerare, servicii funerare, servicii funerare, servicii funerare,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu