luni, 15 aprilie 2013

Servicii funerare cu plata in 10 rate fara dobanda

În timp de criză şi înmormântările au ajuns un lux. Casa Funerara Eva vine în sprijinul clienţilor cu o gama largă de servicii si produse . Magazinul funcţionează nonstop, însă serviciile se vând si online. Atunci când clientul vine la firmă i se prezintă serviciile dar şi modalitatea de plată care este pentru toate buzunarele. Casa Funerara Eva face reduceri, negociază cu clientul şi organizează înmormântarea ca la carte.

Cei care nu vor să aibă bătaie de cap sună la orice oră la Casa Funerara Eva , iar angajaţii se ocupă de tot ce este nevoie. „Noi lucrăm nonstop. Avem un număr de telefon afişat la magazin dar şi un site pe Internet. De exemplu dacă se întâmplă vreun deces noaptea, oamenii nu trebuie sa vina la sediul pot accesa link-ul www.evafunerare.ro aleg produsle si serviciile necesare le adauga in cos iar la final aleg modalitatea de plata. Pe site le avem publicate toate preturile aferente serviciilor pe care le oferim.

Servicii oferite  „constatarea si imbalsamare, toaletarea defunctului, asezarea în coşciug, pachetele pentru cimitir, obtinerea actelor in vederea inhumarii, transport funerar,  coroane, manipulare sicriu.

Înmormântarea se plăteşte în rate

Când vine vorba de preţuri pentru pachetul de servicii funerare firma noastra are oferte si pentru clienţi care nu stau foarte bine financiar. In acest sens preturile incep de la suma de 500 lei si urca in functie de serviciile solicitat. Pentru pensionari costul inmormantarii este 0 lei in baza talonului de pensie, pachetul de servicii oferite este complet.
Folosind Cardurile emise de catre Credit europe bank, Banca Transilvania si Garanti Bank poti achita in 10 rate fixe fara dobanda!


Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta,  prin intermediul platformei Mobilpay.ro. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu