miercuri, 10 aprilie 2013


Cum sa alegem un serviciu funerar?

Alegera unui magazin de servicii funerare reprezinta o etapa inportanta atunci cand ureaza sa pierdem persoane dragi sau in cazul si mai nefericit , daca putem spune asa ,evenimentul ne ia pe nepregatite si nu stim cum trebuie sa procedam. Din dorinta de a oferii o alternativa mai buna la ceea ce exista in momentl de fata in sectorul magazinserviciifunerare am decis sa deschidem primul magazin de servicii funerare online ( www.magazinserviciifunerare.ro).
Pe scurt vom enumera care sunt criteriile pe care va recomadam sa le urmariti cu atentie atunci cand decideti pe cine mandatati sa se ocupe de inmormantarea persoanei dragi. 

  • atentie la informatiile oferite inca de la primul contact , de multe ori se intampla ca atunci cand discutam cu o persoana fie la sediul magazinului de servicii funerare sau la telefon , fara a avea referinte, informatiile primite sa fie confuze sau gresite din dorinta de a va determina sa colaborati cu ei
  • personalul magazinserviciifunerare trebuie sa va prezinte serviciile si produse de care aveti nevoie pentru derularea corecta a inmormantarii, sa va explice, cat mai detaliat, fiecare etapa a inmormantarii. Nu este suficient sa aflati doar pretul sicriului si pretul transportului funerar. Este necesar sa vi se explice si ce trebuie sa faceti cu toate produse alese pentru inmormantare: batistele, lumanarile, prosoapele, daca exista costuri suplimentare, ce sarcini aveti de indeplinit in afara celor oferite de firma de magazinserviciifunerare.
  • cu cat veti primi mai multe explicatii despre serviciile funerare alese, cu atat veti sti mai bine cum se va derula inmormantarea si puteti avea incredere in serviciile oferite.
  • respectarea programului stabilit impreuna este un alt criteriu important deoarece toate etapele procesului de inmormantare sunt legate intre ele iar oice intarziere pot provoca evenimente nedorite.
  • pretul este o parte importanta a procesului de inmormantare poate reprezenta un argument puternic pentru alegerea unui magazinserviciifunerare. Ca in orice domeniu trebuie sa cunoasteti ca pretul mic inseamna o calitate uneori indoielnica a produsului/serviciului solicitat, de exemplu daca solicitati imbalsamarea persoanei decedate se poate intampla ca imbalsamatorul sa nu foloseasca o substanta potrivita sau o sa utilizeze o cantitate redusa cu scopul de a va oferii un serviciu ieftin, 
  • solicitati la orice magazinserviciifunerare o oferta scrisa , semnata si stampilata cu termen de valabilitate, aceasta hartie o sa va scuteasca de viitoare modificari de preturi sau de alte modificari.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu