joi, 5 decembrie 2013



Imbalsamarea decedatilor


Îmbălsămarea reprezinta conservarea unui cadavru de om sau de animal. Imbalsamarea se practica inca din antichitate obiceiul fiind atribuit ca si origine egiptenilor.
Scopul îmbălsămătorului este pur şi simplu de a opri procesul bacteriologic natural care începe la câteva ore după moarte şi provoacă descompunerea cadavrului. Dacă acest proces poate fi prevenit, descompunerea nu va mai avea loc sau cel puţin va fi încetinită în mod considerabil. În acest sens sunt necesare trei lucruri: să se păstreze cât mai bine înfăţişarea corpului, să se prevină putrefacţia şi să se protejeze cadavrul de insecte.
Imbalsamarea nu contravine invataturilor biblice , nu trebuie să ne îngrijorăm dacă legile locale cer ca trupul să fie îmbălsămat sau dacă membrii familiei doresc acest lucru. Morţii „nu ştiu nimic“
Astăzi, îmbălsămarea se efectueaza în doar câteva ore. De obicei este făcută prin introducerea în vene şi în artere, precum şi în cavitatea abdominală şi toracică a unei cantităţi corespunzătoare de substanţe pentru îmbălsămare. De-a lungul anilor, au apărut şi au fost folosite tot felul de soluţii. Însă, din motive economice şi de siguranţă, cel mai mult se foloseşte formaldehida.

Compania noastra efectuează îmbălsămarea şi cosmetizarea decedatului, toate acestea acţiuni permit păstrarea aspectul decent al decedatului.

Imbalsamarea decedatilor este recomandata prin lege si se realizeaza de catre un medic patolog, pe care firma noastra vi-l pune la dispozitie. In urma acesteia vi se va elibera certificatul de imbalsamare, pe care trebuie sa-l prezentati la capela. Apeland la acest serviciu veti putea organiza un priveghi prin care persoanele apropiate sa poata comemora amintirea persoanei stinse din viata.
     Serviciul de îmbălsămare al agenţiei noastre este cel mai bun din ţară. Toate operaţiunile de îmbălsămare sunt efectuate conform normelor legislative în vigoare. Procedura dată poate fi efectuată şi la domiciliu, în functie de solicitările familiei decedatului. Componenţa preparatelor şi metoda de aplicare a procedurii este pur individuală.
Telefon contact: 0765059580 

servicii funerare, servicii funerare, servicii funerare, servicii funerare, servicii funerare,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu