miercuri, 11 decembrie 2013


 Servicii Funerare Complete

Casa Funerara Eva este o societate cu capital privat avand ca obiect de activitate domeniul serviciilor funerare
Experienta personalului de peste 10 ani in domeniul serviciilor funerare o punem in slujba dumneavoastra pentru a va ajuta sa treceti prin momentele dramatice ale vietii dumneavoastra. Ceea ce ne caracterizeaza este profesionalismul cu care ne punem la dispozitia clientului cat si gama completa de servicii funerare necesara pentru buna desfasurare a unei inmormantari.
Pierderea unei persoane dragi este intotdeauna prilej de mare tristete. In clipe de tristete si durere firma noastra de pompe funebre va ofera servicii funerare de calitate, prestate cu bun simt si discretie de catre echipa noastra de profesionisti, mereu atenti la nevoile si cerintele dumneavoastra Va punem la dispozitie toata competenta si experianta noastra in domeniu.
Determinare, dorinta de a izbandi, oferirea unor produse calitative, servicii personalizate, deschidere la nevoile si dorintele clientilor acestea sunt coordonatele care au facut posibil ca societatea nostra sa atinga o pozitie remarcabila în cadrul prestatorilor de servicii funerare.
Casa Funerara Eva comercializeaza o gama diversificata de sicrie ( sicrie de brad, molid, stejar, mahon, fag ) si accesorii necesare evenimentelor funerare ( manere sicriu, lenjerie sicriu, perna sicriu, crucifixe, batiste, lumanari, doliu usa, candele, felinare, fotoceramica, cruci lemn/marmura/granit ).
Societatea noastra de pompe funebre in urma solicitarii dumneavoastra preia toate sarcinile aferente ceremoniei de inmormantare, punand la dispozitia familiei un set de produse si servicii funerare specifice unui astfel de eveniment: medic constator al decesului, obtinerea certificatului de deces, sicriu, cruce, batiste, prosoape, urne, coroane, aranjamente florare, lumanari, coliva, colaci si masini funerare pentru transportul decedatului, asiguram documentatia necesara obtinerii ajutorului de innormantare.
Societatea noastra ofera consiliere gratuita cu privire la pasii care trebuie urmati in realizarea formalitatilor si in respectarea traditiilor crestinesti in vederea organizarii unei inmormantari.

Pentru a beneficia de consilierea gratuita trebuie sa sunati la numarul de telefon 0765.059.580

In urma apelului telefonic ne deplasam la adrea indicata in maxim 1 ora pentru a va indruma ce trebuie sa faceti pentru a organiza o inmormantare.
Suntem la dispozitia dumneavoastra 7 zile din 7, inclusiv in zilele de sarbatoare.
Puteti apela la noi non-stop.
Preturile mici, seriozitatea si discretia sunt elemente care ne-au ajutat sa rezistam in sectorul privat al serviciilor funerare.
servicii funerare, servicii funerare, servicii funerare, servicii funerare, servicii funerare,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu