miercuri, 13 noiembrie 2013



Este obligatoriu sa depunem mortul la capela ?

Conform Normele Uniunii Europene (UE) persoana decedata nu mai poate fi ţinuta şi jelita în casă, ci la capelă. Din fericire, momentan, nimeni nu ştie să răspundă la întrebarea: „Ce sancţiuni riscă familiile care nu respectă această normă UE?“.

Persoana decedata poate fi depus fie la capelele bisericilor, fie la capelele cimitirelor. Cåt despre preţurile pentru capelele din incinta bisericilor, acestea sunt tot de 50-150 de lei pe noapte, numai că aparţinătorii nu pot sta la priveghi peste noapte.

Cimitirele municipalităţii, patronate de Administraţia Cimitirelor şi Crematoriilor Umane (ACCU), unde 99% dintre acestea au capele, poate reprezenta o alta varianta de depunere a persoanei decedate iar aici taxa este fixă de 50 de lei, indiferent daca se solicita una sau mai multe zile, din pacate nici aici apartinatorii nu pot sta la priveghi peste noapte.

Servicii funerare complete - consiliere gratuita la domiciliu 0765.059.580

Societatea noastra ofera consiliere gratuita cu privire la pasii care trebuie urmati in realizarea formalitatilor si in respectarea traditiilor crestinesti in vederea organizarii unei inmormantari.

Pentru a beneficia de consilierea gratuita trebuie sa sunati la numarul de telefon 0765.059.580 sau sa ne scrieti la adresa de mail : office@magazinserviciifunerare.ro.

In urma apelului telefonic ne deplasam la adrea indicata in maxim 1 ora pentru a va indruma ce trebuie sa faceti pentru a organiza o inmormantare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu